De ce să angajezi muncitori din Nepal?

Happy young couple sitting at table in restaurant, smiling Asian waiter offering bottle of red wine, addressing to man

De ce ar trebui să iei în considerare completarea echipei tale cu muncitori Asia? În primul rând, criza forței de muncă are un impact negativ asupra multor domenii de activitate din România. Astfel, în calitate de antreprenor, poate deveni destul de complicat să găsești rapid angajați pentru posturile vacante. Dacă afacerea ta este într-o continuă dezvoltare, nu-ți poți permite lipsa îndelungată a unui coechipier. Forța de muncă asiatică reprezintă o soluție ideală și accesibilă, pe care merită să o ai în vedere.

Muncitori Asia – Care sunt avantajele de care poți avea parte dacă angajezi muncitori nepalezi?

Încă nu știi dacă ar trebui să iei în considerare completarea echipei cu forță de muncă nepaleză? Ei bine, există o multitudine de beneficii pe care un astfel de muncitor le-ar putea aduce afacerii tale.

Iată doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să angajezi personal din Nepal:

  • Oameni dedicați – Nepalezii sunt dedicați în tot ceea ce fac, iar locul de muncă nu reprezintă o excepție! Chiar dacă nu au experiență în domeniu, sunt pregătiți să învețe noi abilități și să exceleze în activitatea lor.
  • Cerințe salariale mai scăzute – Mai ales pentru antreprenorii aflați la început de drum, pretențiile mai scăzute ale angajaților reprezintă un real avantaj. Piața muncii din România le oferă mult mai multe posibilități imigranților asiatici. Tocmai de aceea, când vine vorba de salariu, cerințele sunt mai scăzute comparativ cu cele ale cetățenilor români.
  • Stabilitate – Muncitorii din Nepal încheie întotdeauna contracte pentru perioade îndelungate. De aceea, nu trebuie să-ți faci griji în privința costurilor unui nou proces de recrutare. Așadar, odată ce ai început colaborarea cu o persoană nepaleză, poți să ai încredere că va fi un angajat devotat pentru mult timp.
  • Se integrează rapid în echipă – Dinamica echipei formate de angajații tăi contează foarte mult. Are o influență directă asupra activității pe care o desfășori și poate determina succesul afacerii tale. Tocmai de aceea, integrarea ușoară a personalului nepalez reprezintă un mare avantaj pentru business-ul tău. Într-un timp cât mai scurt poți obține adevărate performanțe, te poți dezvolta și îți poți crește profitul.
  • Învață rapid – Persoanele recrutate din Nepal cunosc bine limba engleză. Astfel, comunicarea se poate face foarte facil. De asemenea, au capacitatea de a învăța rapid și de a se acomoda cu noul mediul de lucru. După ceva timp petrecut la locul de muncă ei își pot dezvolta chiar și un vocabular în limba română.

Muncitori Asia – În ce domenii poți angaja muncitori din Nepal?

Indiferent de specificul activității pe care o desfășori, un angajat nepalez te poate ajuta în dezvoltarea afacerii.

Iată doar câteva dintre cele mai populare domenii în care este recomandată recrutarea demuncitori Nepal:

  • HoReCa – Domeniul se dezvoltă foarte mult de la un an la altul, de aceea și nevoia de noi angajați crește. Fie că sunt calificați sau necalificați, muncitorii din Nepal își vor desfășura activitatea fără probleme. Îi poți angaja pentru posturi precum: bucătar, ospătar, barman sau patiser. Indiferent de postul vacant pe care îl ai, un angajat nepalez îl poate ocupa și poate duce la bun sfârșit orice sarcină.
  • Construcții – Chiar dacă salariile sunt atractive, și domeniul construcțiilor se confruntă cu lipsa de personal. Astfel, încă o dată, angajații nepalezi vin în ajutorul antreprenorilor români. Atenția la detalii, dar și dedicarea la locul de muncă îi transformă în persoanele ideale alături de care îți poți dezvolta afacerea.
  • Agricultură – Reprezintă, poate, domeniul în care nepalezii au cel mai crescut nivel de cunoștințe. Economia țării lor se bazează destul de mult pe agricultură, așadar un job în industrie nu le va da bătăi de cap. De asemenea, sunt oameni foarte muncitori și pregătiți pentru orice situație.
  • Alte industrii – Desigur, domeniile în care poți colabora cu muncitori Asia sunt nenumărate. Reține, experiența nu reprezintă o piedică în procesul de angajare! Nepalezii sunt pregătiți să învețe noi abilități și sunt foarte dedicați în meseriile pe care le practică.

De ce Leading Global Recruitment este agenția potrivită pentru a recruta forță de muncă din Nepal?

În primul rând, vasta experiență în domeniul recrutării forței de muncă asiatică este ceea ce ne recomandă. Echipa noastră este alcătuită din persoane specializate în domeniu și pregătite să te ajute să-ți completezi echipa!

Punem accent pe comunicare și pe transparență în toate colaborările noastre! Așadar, nu ezita să ne prezinți exact ceea ce ți-ai dori de la viitorii tăi angajați. Astfel, vom putea să-ți punem la dispoziție variante cât mai personalizate.

Colaborarea cu o echipă profesionistă de recrutare te poate ajuta să găsești angajați într-un timp cât mai scurt. Astfel, nu riști să irosești timp și bani pentru procese lungi de angajare. De asemenea, Leading Global Recruitment se poate ocupa de toate actele necesare colaborării cu personal nepalez. Așadar, nu trebuie să-ți faci griji și te poți concentra pe activitatea business-ului tău în continuare.

Dezvoltă-ți afacerea într-un mod ingenios cu ajutorul forței de muncă nepaleze!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?