Recrutare Personal Asiatic pentru Alte Industrii

Recrutăm personal calificat din 8 țări din Asia!

Venim în sprijinul companiilor din România, fie ele mici, medii sau mari cu servicii profesionale de recrutare personal străin pentru domenii precum: agricultură, alimentară, HoReCa, construcții, auto, îngrijire și asistență, SPA, producție, curățenie și multe altele.

Persoanele din țările asiatice sunt pregătite și dornice să lucreze pe diferite domenii, tocmai de aceea companiile din România apelează la recrutarea de cetățeni non-UE. Fie că vrei să angajezi un bucătar, muncitor în construcții, bonă, îngrijitor, sau ospătar, noi, la Leading Global Recruitment, îți putem oferi tot suportul de care ai nevoie pentru a găsi candidatul ideal.

Din ce țări recrutăm

Recrutăm personal calificat din 8 țări din Asia: Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Filipine și Egipt.

Domenii de activitate

Acoperim o gamă largă de industrii: HoReCa, Construcții, Auto, Alimentară, Bone, Producție, Reciclare, Curățenie, Asistență și îngrijire, FMCG, SPA și altele.

Servicii complete

Pe lângă procesul selectiv de recrutare personal, ne ocupăm și de consultanță și asistență în obținerea tuturor avizelor și documentelor necesare.

Află mai multe despre procesul de recrutare personal asiatic în alte industrii!

De ce să apelezi la serviciile noastre?
Ce ne recomandă?
Cum lucrăm?

Recrutează acum personal asiatic pentru orice alt tip de industrie!

Apelează la consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?