Servicii de consultanță realizate de profesioniști

Leading Global Recruitment este o companie de recrutare și plasare de forță de muncă asiatică, ce a luat naștere din dorința de a oferi angajatorilor din România soluții profesionale pentru a combate problema deficitului de personal.

 

Experiența ne-a demonstrat faptul că factorul uman este esențial în orice business. Angajatorii au nevoie să lucreze cu oameni implicați, care au abilitățile necesare dezvoltării businessului și care pot crește productivitatea. Înțelegând aceste lucruri, am dezvoltat un proces de selecție complex și riguros, astfel încât personalul recrutat să îndeplinească întocmai nevoile angajatorului.

De ce să alegi să colaborezi cu noi?

Experiență și profesionalism
Suntem atenți la fiecare detaliu
Ne adaptăm oricărui model de business

Părerile Clienților

Cum lucrăm?

Pasul 1

Primul pas pe care îl facem înainte de a începe procesul de recrutare este să discutăm cu clienții noștri pentru a le înțelege mai bine nevoile și care sunt cerințele acestora de la posibilul candidat.

Pasul 2

Ulterior, discutăm cu colaboratorii noștri din Asia și începem căutarea candidatului ideal care să se potrivească cerințelor. Atunci când am găsit persoana potrivită, începem întocmirea actelor necesare pentru imigrare, dar și pentru ședere și permisiunea de muncă.

Pasul 3

După ce ne-am asigurat ca toate documentele legale sunt în regulă, iar candidatul își poate desfășura activitatea în mod normal la angajatorul român, rămânem alături de candidat pentru a-l ajuta să se integreze la locul de muncă.

Află mai multe informații complet gratuit!

Completează formularul și vei fi contactat de unul dintre consultanții noștri.

Partenerii Noștri

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?