Logistica si cazare muncitori

Untitled (500 × 600 px) (3)

Te susținem cu transportul și cazarea muncitorilor!

Procesul de recrutare personal din Asia este destul de complex și poate dura destul de mult timp, ceea ce nu este favorabil pentru un antreprenor. Deși ai crede că acesta s-a finalizat în momentul în care toată documentația este gata, lucrurile nu stau chiar așa. Este necesar să ai în vedere și partea logistică, mai exact transportul și cazarea muncitorilor.

Dacă vrei să eficientizezi timpul, echipa Leading Global Recruitment îți stă la dispoziție cu servicii complete de recrutare. În funcție de nevoile tale, stabilim un buget pentru cheltuielile logistice și ne ocupăm noi de tot.

Apelează la serviciile noastre

Din ce țări recrutăm

Țările din care recrutăm personalul sunt: Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Filipine și Egipt.

Domenii de activitate

Acoperim o gamă largă de industrii: HoReCa, Construcții, Auto, Alimentară, Bone, Producție, Reciclare, Curățenie, Asistență și îngrijire, FMCG, SPA și altele.

Asistență integrată

După ce punem la punct toate aspectele logistice, rămânem alături de angajat pentru a-l ajuta să se integreze la locul de muncă și ne asigurăm că atât muncitorul, cât și angajatorul sunt mulțumiți în urma colaborării.

În ce constă suportul logistic?

Pasul 1
Pasul 2
Pasul 3
Pasul 4
Pasul 5
Pasul 6

Contactează chiar acum unul dintre consultanții noștri!

Vezi si alte Servicii

Fiecare țară are propria legislație și cerințe distincte în ceea ce privește documentele legale și avizele pentru ședere sau pentru dreptul de a munci. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, am dezvoltat serviciul de imigrări, prin care oferim suport în procesele de imigrare, incluzând întocmirea documentației necesare și monitorizarea termenelor limită.

Vezi Mai Mult!

După recrutarea candidaților potriviți și obținerea tuturor documentelor necesare pentru ședere și posibilitate de lucru, echipa noastră se va ocupa de medierea dintre angajator, angajat și instituțiile statului. Îți oferim suport atât ție, cât și angajatului pe toată durată contractului, indiferent de tipul organizației și domeniul de activitate.

Vezi Mai Mult!

Partenerii Noștri

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?