Recrutare Personal Bangladesh

Recrutăm muncitori calificați din Bangladesh!

Dacă ai nevoie de personal, noi te putem ajuta! Apelează la serviciile noastre și te susținem în procesul de angajare muncitori din Bangladesh. Îți punem la dispoziție servicii profesionale de recrutare bucătari, ospătari, recepționeri, babysitteri, mecanici auto, muncitori reciclare, lucrători producție, lucrători comerciali, operatori software și nu numai.

Se știe faptul că muncitorii din Bangladesh sunt extrem de preocupați de locul de muncă și se dedică foarte mult jobului. Aceștia îți execută cu strictețe îndatoririle și sunt foarte cooperanți. Personalul din Bangladesh are experiență internațională de lucru, datorită abilităților profesionale și de comunicare. Aceștia au diferite grade de calificare și sunt vorbitori de limba engleză, fapt ce face mult mai facilă comunicarea și înțelegerea la locul de muncă.

Recrutăm personal din 8 țări asiatice

Acoperim o gamă largă de industrii

Asistență și servicii integrate

Îți punem la dispoziție servicii profesionale de recrutare

Dacă ești interesat să angajezi personal din Bangladesh în firma ta, noi venim în ajutorul tău cu servicii complete, începând de la procesul de recrutare, până la integrarea și acomodarea angajatului în România.

Candidații trec printr-un proces atent de recrutare, iar la final tu poți alege persoana potrivită dintr-o listă selectată de noi. În plus, poți participa la un interviu live pentru a descoperi mai bine candidatul. Credem că transparența și comunicarea sunt cele mai importante atuuri ale companiei noastre, tocmai de aceea îți transmitem în mod activ etapele și statusul procesului.

După ce personalul din Bangladesh a fost selectat, urmează obținerea vizelor și permiselor necesare pentru ședere și posibilitatea de a munci. Nu trebuie să îți faci griji în această privință: ne ocupăm noi de tot! Oferim asistență și suport pentru obținerea tuturor documentelor pentru întocmirea formalităților de imigrare.

Nu în ultimul rând, știm cât de important este atât pentru tine, cât și pentru angajat ca această colaborare să fie una plăcută și avantajoasă pentru ambele părți. De aceea, asigurăm asistență și oferim sprijin cetățenilor non-UE pentru integrarea atât la locul de muncă, cât și în noul oraș în care vor locui. Astfel, la cerere putem stabili toate detaliile logistice precum opțiunile de cazare sau transport.

Contactează chiar acum unul dintre consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?