Recrutare Personal Egipt

Recrutăm muncitori calificați din Egipt!

Ai nevoie de muncitori pentru afacerea ta? Apelează la serviciile noastre și angajează muncitori din Egipt! Îți punem la dispoziție servicii profesionale de recrutare bucătari, ospătari, recepționeri, asistente medicale, asistenți sociali, babysitteri, mecanici auto, tinichigii, muncitori reciclare, lucrători producție, lucrători comerciali, operatori software și nu numai.

Muncitorii din Egipt sunt cunoscuți pentru hărnicia lor și pentru seriozitatea de care dau dovadă la locul de muncă. Aceștia au spirit de echipă, anduranță și sunt foarte meticuloși. În plus, lucrătorii egipteni au experiență în nenumărate domenii și au diverse calificări pentru desfășurarea activității. Sunt foarte maleabili, pot lucra atât în interior, cât și în aer liber și se adaptează rapid la condițiile de trai și de muncă specifice țării noastre.

Recrutăm personal din 8 țări asiatice

Acoperim o gamă largă de industrii

Asistență și servicii integrate

Îți punem la dispoziție servicii profesionale de recrutare

Dacă ești interesat să angajezi personal din Egipt în firma ta, noi venim în ajutorul tău cu servicii complete, începând de la procesul de recrutare, până la integrarea și acomodarea angajatului în România.

Candidații trec printr-un proces atent de recrutare, iar la final tu poți alege persoana potrivită dintr-o listă selectată de noi. În plus, poți participa la un interviu live pentru a descoperi mai bine candidatul. Credem că transparența și comunicarea sunt cele mai importante atuuri ale companiei noastre, tocmai de aceea îți transmitem în mod activ etapele și statusul procesului.

După ce personalul egiptean a fost selectat, urmează obținerea vizelor și permiselor necesare pentru ședere și posibilitatea de a munci. Nu trebuie să îți faci griji în această privință: ne ocupăm noi de tot! Oferim asistență și suport pentru obținerea tuturor documentelor pentru întocmirea formalităților de imigrare.

Nu în ultimul rând, știm cât de important este atât pentru tine, cât și pentru angajat ca această colaborare să fie una plăcută și avantajoasă pentru ambele părți. De aceea, asigurăm asistență și oferim sprijin cetățenilor non-UE pentru integrarea atât la locul de muncă, cât și în noul oraș în care vor locui. Astfel, la cerere putem stabili toate detaliile logistice precum opțiunile de cazare sau transport.

Contactează chiar acum unul dintre consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?