Recrutare Muncitori Asia Construcții

Recrutăm personal din Asia pentru domeniul construcțiilor!

Domeniul construcțiilor este unul foarte dezvoltat în România care necesită o forță de muncă mai mare și în același timp, pricepută. Tocmai pentru că în construcții există un flux continuu de proiecte, companiile care activează în acest domeniu, au nevoie de muncitori în mod constant.

Din păcate, forța de muncă din România este în deficit atunci când vine vorba de persoane calificate care au cunoștințele și priceperea necesară pentru a lucra în construcții. Pentru a rezolva această problemă, Leading Global Recruitment vine în ajutorul vostru cu servicii profesionale de recrutare muncitori construcții din Asia.

Din ce țări recrutăm

Recrutăm personal calificat pentru domeniul construcțiilor din 8 țări din Asia: Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Filipine și Egipt.

Domenii de activitate

Acoperim o gamă largă de industrii: HoReCa, Construcții, Auto, Alimentară, Bone, Producție, Reciclare, Curățenie, Asistență și îngrijire, FMCG, SPA și altele.

Servicii complete

Pe lângă procesul selectiv de recrutare personal, ne ocupăm și de consultanță și asistență în obținerea tuturor avizelor și documentelor necesare.

Află mai multe despre procesul de recrutare muncitori construcții din Asia!

De ce să angajezi muncitori din Asia?
Ce ne recomandă?
Cum lucrăm?

Recrutează acum personal asiatic în domeniul consțructiilor!

Apelează la consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?