Recrutare Personal India

Recrutăm muncitori calificați din India!

Forța de muncă din România este în deficit atunci când vine vorba de domenii precum agricultură, construcții, bone, îngrijire, curățenie sau reciclare. Tocmai de aceea, angajarea unor cetățeni non-UE este o opțiune avantajoasă pentru companiile de la noi din țară.

În acest sens, personalul din India este apreciat de către angajatorii români datorită pregătirii în diferite domenii, cât și pentru faptul că vorbesc sau învață foarte rapid limba engleză. Astfel, indiferent că ai nevoie să angajezi un ospătar, bucătar, îngrijitori la ferme sau sere, zidari, constructori sau muncitori în fabrici, cetățenii din India sunt dornici de muncă și sunt pregătiți să aducă un plus în firma ta.

Recrutăm personal din 8 țări asiatice

Acoperim o gamă largă de industrii

Asistență și servicii integrate

Îți punem la dispoziție servicii profesionale de recrutare

Dacă ești interesat să angajezi personal din India în firma ta, noi venim în ajutorul tău cu servicii complete, începând de la procesul de recrutare, până la integrarea și acomodarea angajatului în România.

Candidații trec printr-un proces atent de recrutare, iar la final tu poți alege persoana potrivită dintr-o listă selectată de noi. În plus, poți participa la un interviu live pentru a descoperi mai bine candidatul. Credem că transparența și comunicarea sunt cele mai importante atuuri ale companiei noastre, tocmai de aceea îți transmitem în mod activ etapele și statusul procesului.

După ce personalul din India a fost selectat, urmează obținerea vizelor și permiselor necesare pentru ședere și posibilitatea de a munci. Nu trebuie să îți faci griji în această privință: ne ocupăm noi de tot! Oferim asistență și suport pentru obținerea tuturor documentelor pentru întocmirea formalităților de imigrare.

Nu în ultimul rând, știm cât de important este atât pentru tine, cât și pentru angajat ca această colaborare să fie una plăcută și avantajoasă pentru ambele părți. De aceea, asigurăm asistență și oferim sprijin cetățenilor non-UE pentru integrarea atât la locul de muncă, cât și în noul oraș în care vor locui. Astfel, la cerere putem stabili toate detaliile logistice precum opțiunile de cazare sau transport.

Contactează chiar acum unul dintre consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?