Recrutare Personal Asistența din Asia

Recrutăm personal din Asia pentru domeniul de asistență și îngrijire!

Domeniul asistenței sociale și al îngrijirii pentru persoanele cu handicap, bolnave sau vârstnice este unul în care angajarea de personal nou se tratează cu delicatețe și atenție. Acest lucru se datorează faptului că, lucrând cu persoane mai vulnerabile, este nevoie de empatie și mult profesionalism. Tocmai de aceea, angajatorii români apelează în general la personal din Asia, în special femei. Acestea sunt recunoscute pentru blândețea, răbdarea, dar și pregătirea pe care o au pentru posturile specifice acestui domeniu.

Dacă firma ta are o astfel de poziție deschisă sau chiar tu ai nevoie să angajezi în scopuri personale, apelează la echipa noastră și ne vom ocupa de recrutare. Vom face selecția atent pentru că știm că este un domeniu sensibil și vrem să lucrezi alături de persoane responsabile.

Din ce țări recrutăm

Recrutăm personal calificat pentru domeniul de asistență și îngrijire din 8 țări din Asia: Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Filipine și Egipt.

Domenii de activitate

Acoperim o gamă largă de industrii: HoReCa, Construcții, Auto, Alimentară, Bone, Producție, Reciclare, Curățenie, Asistență și îngrijire, FMCG, SPA și altele.

Servicii complete

Pe lângă procesul selectiv de recrutare personal, ne ocupăm și de consultanță și asistență în obținerea tuturor avizelor și documentelor necesare.

Află mai multe despre procesul de recrutare personal asiatic pentru asistență și îngrijire!

De ce să apelezi la serviciile noastre?
Ce ne recomandă?
Cum lucrăm?

Recrutează acum personal asiatic pentru asistență si menaj!

Apelează la consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?