Recrutare Bone din Asia

Recrutăm bone calificate din Asia!

Timpul reprezintă de cele mai multe ori o problemă pentru părinții din ziua de azi care lucrează multe ore și nu pot acorda suficientă atenție copiilor. Angajarea unei bone este o soluție foarte bună până în momentul în care realizezi că nu găsești persoana potrivită. Suntem conștienți de faptul că siguranța și îngrijirea propriului copil este un aspect foarte important și că persoana angajată ca babysitter trebuie să se ridice la un nivel de așteptări setat de tine.

Una dintre cele mai bune opțiuni este angajarea de personal din Asia. Femeile filipineze sunt recunoscute pentru atenția, grija și iubirea față de copii, ceea le face potrivite pentru a fi bone. În plus, acestea se adaptează foarte ușor la noul mediu în care vor locui, înțeleg nevoile copilului și au de cele mai multe ori pregătire în domeniul îngrijirii și asistenței.

Din ce țări recrutăm

Recrutăm personal calificat din 8 țări din Asia: Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Filipine și Egipt.

Domenii de activitate

Acoperim o gamă largă de industrii: HoReCa, Construcții, Auto, Alimentară, Bone, Producție, Reciclare, Curățenie, Asistență și îngrijire, FMCG, SPA și altele.

Servicii complete

Pe lângă procesul selectiv de recrutare personal, ne ocupăm și de consultanță și asistență în obținerea tuturor avizelor și documentelor necesare.

Află mai multe despre procesul de recrutare bone din Asia!

De ce să apelezi la serviciile noastre?
Ce ne recomandă?
Cum lucrăm?

Recrutează acum bone din Asia calificate!

Apelează la consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?