Recrutare Personal Pakistan

Recrutăm muncitori calificați din Pakistan!

Ai nevoie de muncitori în agricultură, construcții, curățenie, producție, reciclare, FMCG, în sectorul alimentar, SPA, HoReCa, auto sau altele? Apelează la serviciile noastre și angajează muncitori din Pakistan pentru a-ți dezvolta afacerea!

Este cunoscut faptul că muncitorii pakistanezi sunt extrem de loiali, își îndeplinesc cu seriozitate îndatoririle și sunt dornici de muncă. Aceștia sunt adaptați condițiilor climatice nefavorabile și se acomodează ușor în orice condiții de lucru. De asemenea, personalul din Pakistan cunoaște limba engleză, fapt ce face mult mai facilă comunicarea și cooperarea. În plus, costurile de angajare și cele salariale sunt mult mai avantajoase, în comparație cu cele aferente altor țări exportatoare de forță de muncă.

Recrutăm personal din 8 țări asiatice

Acoperim o gamă largă de industrii

Asistență și servicii integrate

Îți punem la dispoziție servicii profesionale de recrutare

Dacă ești interesat să angajezi personal din Pakistan în firma ta, noi venim în ajutorul tău cu servicii complete, începând de la procesul de recrutare, până la integrarea și acomodarea angajatului în România.

Candidații trec printr-un proces atent de recrutare, iar la final tu poți alege persoana potrivită dintr-o listă selectată de noi. În plus, poți participa la un interviu live pentru a descoperi mai bine candidatul. Credem că transparența și comunicarea sunt cele mai importante atuuri ale companiei noastre, tocmai de aceea îți transmitem în mod activ etapele și statusul procesului.

După ce personalul pakistanez a fost selectat, urmează obținerea vizelor și permiselor necesare pentru ședere și posibilitatea de a munci. Nu trebuie să îți faci griji în această privință: ne ocupăm noi de tot! Oferim asistență și suport pentru obținerea tuturor documentelor pentru întocmirea formalităților de imigrare.

Nu în ultimul rând, știm cât de important este atât pentru tine, cât și pentru angajat ca această colaborare să fie una plăcută și avantajoasă pentru ambele părți. De aceea, asigurăm asistență și oferim sprijin cetățenilor non-UE pentru integrarea atât la locul de muncă, cât și în noul oraș în care vor locui. Astfel, la cerere putem stabili toate detaliile logistice precum opțiunile de cazare sau transport.

Contactează chiar acum unul dintre consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?