Recrutare Personal Indonezia

Recrutăm muncitori calificați din Indonezia!

Dacă ești în căutare e muncitori pentru afacerea ta, apelează la serviciile noastre și angajează personal din Indonezia! Leading Global Recruitment îți pune la dispoziție servicii profesionale de recrutare bucătari, ospătari, bone, menajere, maseuze, mecanici auto, vopsitori, lucrători hypermarket, muncitori reciclare, lucrători producție, operatori software și nu numai.

Muncitorii din Indonezia sunt foarte amabili, responsabili și eficienți. Aceștia prioritizează locul de muncă, au experiență în nenumărate domenii și au diverse calificări pentru desfășurarea activității. Sunt cunoscuți pentru faptul că învață foarte repede limba română, lucru ce reprezintă un avantaj în interacțiunea directă cu clientul. De asemenea, aceștia sunt foarte maleabili și se adaptează rapid la condițiile de trai și de muncă specifice țării noastre.

Recrutăm personal din 8 țări asiatice

Acoperim o gamă largă de industrii

Asistență și servicii integrate

Îți punem la dispoziție servicii profesionale de recrutare

Dacă ești interesat să angajezi personal din Indonezia în firma ta, noi venim în ajutorul tău cu servicii complete, începând de la procesul de recrutare, până la integrarea și acomodarea angajatului în România.

Candidații trec printr-un proces atent de recrutare, iar la final tu poți alege persoana potrivită dintr-o listă selectată de noi. În plus, poți participa la un interviu live pentru a descoperi mai bine candidatul. Credem că transparența și comunicarea sunt cele mai importante atuuri ale companiei noastre, tocmai de aceea îți transmitem în mod activ etapele și statusul procesului.

După ce personalul din Indonezia a fost selectat, urmează obținerea vizelor și permiselor necesare pentru ședere și posibilitatea de a munci. Nu trebuie să îți faci griji în această privință: ne ocupăm noi de tot! Oferim asistență și suport pentru obținerea tuturor documentelor pentru întocmirea formalităților de imigrare.

Nu în ultimul rând, știm cât de important este atât pentru tine, cât și pentru angajat ca această colaborare să fie una plăcută și avantajoasă pentru ambele părți. De aceea, asigurăm asistență și oferim sprijin cetățenilor non-UE pentru integrarea atât la locul de muncă, cât și în noul oraș în care vor locui. Astfel, la cerere putem stabili toate detaliile logistice precum opțiunile de cazare sau transport.

Contactează chiar acum unul dintre consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?