Recrutare Personal Nepal

Recrutăm muncitori calificați din Nepal!

Una dintre cele mai căutate țări atunci când vine vorba de forța de muncă non-UE este Nepal. Muncitorii nepalezi sunt renumiți pentru implicarea și pregătirea în diverse domenii, de la HoReCa (ospătari, picoli) până la bone, angajați în agricultură, domeniul alimentar sau construcții.

De-a lungul timpului, cetățenii din Nepal care au optat pentru a lucra în România au dovedit că sunt serioși și că pot face față situațiilor neprevăzute de la un loc de muncă. Aceștia au devenit apreciația pentru munca în agricultură datorită faptului că mare parte din economia țării lor se bazează pe acest lucru. De asemenea, angajarea nepalezilor este o soluție bună și în domeniul producției deoarece sunt responsabili și dispuși să lucreze fizic.

Recrutăm personal din 8 țări asiatice

Acoperim o gamă largă de industrii

Asistență și servicii integrate

Îți punem la dispoziție servicii profesionale de recrutare muncitori Nepal!

Dacă ești interesat să angajezi personal din Nepal în firma ta, noi venim în ajutorul tău cu servicii complete, începând de la procesul de recrutare, până la integrarea și acomodarea angajatului în România.

Candidații din Nepal trec printr-un proces atent de recrutare, iar la final tu poți alege persoana potrivită dintr-o listă selectată de noi. În plus, poți participa la un interviu live pentru a descoperi mai bine candidatul. Credem că transparența și comunicarea sunt cele mai importante atuuri ale companiei noastre, tocmai de aceea îți transmitem în mod activ etapele și statusul procesului.

După ce personalul nepalez a fost selectat, urmează obținerea vizelor și permiselor necesare pentru ședere și posibilitatea de a munci. Nu trebuie să îți faci griji în această privință: ne ocupăm noi de tot! Oferim asistență și suport pentru obținerea tuturor documentelor pentru întocmirea formalităților de imigrare.

Nu în ultimul rând, știm cât de important este atât pentru tine, cât și pentru angajat ca această colaborare să fie una plăcută și avantajoasă pentru ambele părți. De aceea, asigurăm asistență și oferim sprijin cetățenilor nepalezi non-UE pentru integrarea lor atât la locul de muncă, cât și în noul oraș în care vor locui. Astfel, la cerere putem stabili toate detaliile logistice precum opțiunile de cazare sau transport.

Doresti sa angajezi personal din Nepal?

Contactează chiar acum unul dintre consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?