Recrutare Personal Auto din Asia

Recrutăm personal din Asia pentru domeniul auto!

În ultimii ani, deficitul forței de muncă din România s-a accentuat treptat, devenind tot mai greu pentru antreprenori să găsească lucrători adecvați posturilor vacante. De asemenea, există tot mai multe situații în care personalul selectat nu corespunde criteriilor și nu tratează cu seriozitate locul de muncă. Tocmai de aceea, noi, la Leading Global Recruitment, venim în ajutorul tău pentru a găsi candidații potriviți din Asia, care se pliază perfect pe nevoile tale.

De-a lungul timpului am intermediat numeroase angajări și putem spune că am constat cu plăcere faptul că muncitorii din țările asiatice sunt dornici să lucreze, serioși și atenți. Aceștia sunt cunoscuți pentru seriozitatea la locul de muncă și pentru îndemânarea de care dă dovadă. În plus, aceștia sunt familiarizați cu toate problemele pe care le poate avea un autoturism și pot ocupa cu succes numeroase posturi în domeniul auto.

Din ce țări recrutăm

Recrutăm personal calificat pentru domeniul auto din 8 țări din Asia: Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Filipine și Egipt.

Domenii de activitate

Acoperim o gamă largă de industrii: HoReCa, Construcții, Auto, Alimentară, Bone, Producție, Reciclare, Curățenie, Asistență și îngrijire, FMCG, SPA și altele.

Servicii complete

Pe lângă procesul selectiv de recrutare personal, ne ocupăm și de consultanță și asistență în obținerea tuturor avizelor și documentelor necesare.

Află mai multe despre procesul de recrutare personal asiatic pentru industria auto!

De ce să apelezi la serviciile noastre?
Ce ne recomandă?
Cum lucrăm?

Recrutează acum personal asiatic pentru domeniul auto!

Apelează la consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?