Consultanta integrare cetateni straini

Untitled (500 × 600 px) (2)

Îți oferim consultanță pentru integrarea angajaților străini!

Pentru a ne asigura că atât angajatorul din România, cât și angajatul străin se bucură de colaborare și sunt mulțumiți, oferim și consultanță pentru integrarea cetățenilor.

După recrutarea candidaților potriviți și obținerea tuturor documentelor necesare pentru ședere și posibilitate de lucru, echipa noastră se va ocupa de medierea dintre angajator, angajat și instituțiile statului. Îți oferim suport atât ție, cât și angajatului pe toată durată contractului, indiferent de tipul organizației și domeniul de activitate.

Apelează la serviciile noastre

Din ce țări recrutăm

Țările din care recrutăm personalul sunt: Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Filipine și Egipt.

Domenii de activitate

Acoperim o gamă largă de industrii: HoReCa, Construcții, Auto, Alimentară, Bone, Producție, Reciclare, Curățenie, Asistență și îngrijire, FMCG, SPA și altele.

Servicii eficiente

Apelând la serviciile noastre, poți economisi timp și bani, deoarece ne vom ocupa de recrutarea personalului potrivit, iar toate situațiile care țin de birocrație nu mai sunt în grija ta.

Ce presupune consultanța?

Pasul 1
Pasul 2
Pasul 3
Pasul 4

Contactează chiar acum unul dintre consultanții noștri!

Vezi si alte Servicii

Fiecare țară are propria legislație și cerințe distincte în ceea ce privește documentele legale și avizele pentru ședere sau pentru dreptul de a munci. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, am dezvoltat serviciul de imigrări, prin care oferim suport în procesele de imigrare, incluzând întocmirea documentației necesare și monitorizarea termenelor limită.

Vezi Mai Mult!

Pentru ca tu eficientizezi cât mai bine timpul, îți stăm la dispoziție cu servicii complete de recrutare, incluzând activitățile logistice. În funcție de nevoile tale, stabilim un buget pentru cheltuielile logistice și ne ocupăm noi de tot.  Asigurăm transportul angajatului în țară, îl întâmpinăm și ne ocupăm de cazarea și integrarea acestuia.

Vezi Mai Mult!

Partenerii Noștri

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?