Recrutare Muncitori Asia HoReCa

Recrutăm personal din Asia pentru domeniul HoReCa!

Suntem conștienți de faptul că forța de muncă din România este în deficit și că există situații în care personalul selectat nu corespunde criteriilor și nu tratează cu seriozitate locul de muncă. Tocmai de aceea, noi la Leading Global Recruitment te ajutăm să găsești candidații potriviți din Asia, care prezintă seriozitate și care se mulează pe nevoile postului respectiv.

Personalul din Asia este cunoscut pentru priceperea în bucătărie și pentru preparatele delicioase. În plus, pasiunea și talentul pentru gătit, dar și pentru servirea mesei, îi recomandă pe aceștia pentru a lucra într-un restaurant, cafenea, hotel sau orice local din domeniul HoReCa.

De-a lungul timpului am intermediat numeroase angajări și putem spune că am constat cu plăcere faptul că cetățenii din țările asiatice sunt dornici să lucreze, serioși și atenți.

Din ce țări recrutăm

Recrutăm personal calificat pentru domeniul HoReCa din 8 țări din Asia: Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Filipine și Egipt.

Domenii de activitate

Acoperim o gamă largă de industrii: HoReCa, Construcții, Auto, Alimentară, Bone, Producție, Reciclare, Curățenie, Asistență și îngrijire, FMCG, SPA și altele.

Servicii complete

Pe lângă procesul selectiv de recrutare personal, ne ocupăm și de consultanță și asistență în obținerea tuturor avizelor și documentelor necesare.

Află mai multe despre procesul de recrutare muncitori asiatici pentru HoReCa!

De ce să apelezi la serviciile noastre?
Ce ne recomandă?
Cum lucrăm?

Recrutează acum personal asiatic pentru restaurante si hoteluri!

Apelează la consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?