Serviciile Leading Global Recruitment

Descopera serviciile Leading Global Recruitment

Leading Global Recruitment este o companie care oferă servicii complete de recrutare personal din Asia, atât pentru angajatorii din România, cât și pentru persoanele care au nevoie de consultanță în imigrare.

Angajează personalul de care ai nevoie și dezvoltă-ți afacerea, fără eforturi suplimentare!

Cere ofertă

Realizările Noastre

1200

CANDIDAȚI ASIATICI

8

ȚĂRI DIN CARE RECRUTĂM

15

AGENȚII PARTENERE

412

CLIENȚI FERICIȚI

2

ANI DE EXPERIENȚĂ

Care sunt serviciile pe care LGR ti le pune la dispozitie:

Forța de muncă din România este în deficit, în special pe domenii precum construcțiile, agricultura, reciclare, asistență și îngrijire sau FMCG. Tocmai de aceea, noi venim cu o soluție avantajoasă pentru firmele românești, și anume: angajarea muncitorilor din Asia.

La Leading Global Recruitment recrutăm personal din 8 țări asiatice: Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Filipine, Egipt. De asemenea, pentru că știm că multe arii de afaceri sunt afectate de lipsa de personal, acoperim o gamă largă de industrii (HoReCa, construcții, auto, producție, reciclare, asistență și îngrijire, FMCG și multe altele) și colaborăm atât cu organizații mari, cât și cu cele mici și mijlocii.

Activitatea noastră nu se oprește la procesul selectiv de recrutare personal. Odată ce am găsit persoana potrivită pentru postul companiei tale, ne asigurăm ca îi obținem atât dreptul de lucru pe teritoriul României, cât și dreptul de ședere în scop de muncă. Totodată, partea logistică, însemnând achiziționarea biletului de avion Asia – România, intră tot în responsabilitatea noastră.

Obținerea avizelor de muncă, a vizelor, a permisului de ședere, echivalarea studiilor sau a obținerea certificărilor necesare, reprezintă un proces complex, atât pentru cetățenii asiatici, care urmează să se relocheze în România, cât și pentru compania angajatoare.

Suntem conștienți că toate aceste etape sunt consumatoare de timp, dar și costisitoare. Din acest motiv, expertiza echipei Leading Global Recruitment constituie un avantaj pentru cetățenii non-UE, cât și pentru angajatorii români care sunt interesați să lucreze cu aceștia.

Echipa noastră de consultanți îți oferă suport în:

  • Evaluarea solicitărilor de imigrare.
  • Consultanță pentru a îndeplini criteriile legislației cu privire la imigrare.
  • Îndrumare în depunerea tuturor documentelor de care este nevoie atât pentru angajați, cât și pentru membrii de familie ai acestora. De asemenea, oferim asistență și pentru legalizarea documentelor personale, traduceri, acte notariale.
  • Monitorizarea termenelor limită.

Începerea unui nou capitol din viață într-o altă țară, cu un loc de muncă și un colectiv nou, este o schimbare majoră pentru un cetățean străin care decide să se stabilească în România. Tocmai de aceea, echipa noastră este alături de cetățenii care trec prin această etapă.

  • Asigurăm găsirea soluțiilor potrivite pentru orice fel de situație care ar putea apărea la locul de muncă pentru cetățenii străini, cât și pentru angajator.
  • Rămânem la curent cu valabilitatea și necesarul de acte pentru angajat, astfel încât să ne putem implica la timp pentru eventualele modificări de vize sau permise.
  • Oferim posibilitatea cetățenilor străini de a urma cursuri prin care pot învăța limba română, engleză sau alte abilități.

Fie că ești angajator și nu ai suficient timp pentru a te ocupa de detaliile logistice, fie ești un cetățean străin recent mutat în România, noi îți venim în ajutor.

  • Gestionăm partea logistică până la sosirea în țară.
  • Ne asigurăm că găsim un transport sigur, accesibil și cazare în condiții bune.
  • Ne putem ocupa și de transportul cetățenilor non-UE la sediul/punctul de lucru agreat al clientului nostru (compania angajatoare)

Află mai multe informații complet gratuit!

Completează formularul și vei fi contactat de unul dintre consultanții noștri.

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?