Recrutare Personal Filipine

Recrutăm muncitori calificați din Filipine!

Ai nevoie să angajezi personal, dar nu găsești persoana potrivită? Noi îți recomandăm să colaborezi cu muncitori din Filipine! De-a lungul timpului, aceștia au dovedit că sunt responsabili, loiali și respectuoși. Femeile filipineze sunt foarte căutate pentru posturile de bonă, îngrijitoare sau în centrele SPA. O altă calitate care i-a recomandat de-a lungul timpului este atenția la detalii, ceea ce îi face pe candidații din Filipine potriviți pentru industria textilă, producție sau HoReCa.

Dacă ai un job disponibil în compania ta și crezi că cetățenii din Filipine s-ar potrivi, atunci ai ajuns în locul potrivit. Îți punem la dispoziție servicii complete de recrutare personal non-UE pe diverse domenii, de la HoReCa până la agricultură și FMCG.

Recrutăm personal din 8 țări asiatice

Acoperim o gamă largă de industrii

Asistență și servicii integrate

Îți punem la dispoziție servicii profesionale de recrutare

Dacă ești interesat să angajezi personal din Filipine în firma ta, noi venim în ajutorul tău cu servicii complete, începând de la procesul de recrutare, până la integrarea și acomodarea angajatului în România.

Candidații trec printr-un proces atent de recrutare, iar la final tu poți alege persoana potrivită dintr-o listă selectată de noi. În plus, poți participa la un interviu live pentru a descoperi mai bine candidatul. Credem că transparența și comunicarea sunt cele mai importante atuuri ale companiei noastre, tocmai de aceea îți transmitem în mod activ etapele și statusul procesului.

După ce personalul filipinez a fost selectat, urmează obținerea vizelor și permiselor necesare pentru ședere și posibilitatea de a munci. Nu trebuie să îți faci griji în această privință: ne ocupăm noi de tot! Oferim asistență și suport pentru obținerea tuturor documentelor pentru întocmirea formalităților de imigrare.

Nu în ultimul rând, știm cât de important este atât pentru tine, cât și pentru angajat ca această colaborare să fie una plăcută și avantajoasă pentru ambele părți. De aceea, asigurăm asistență și oferim sprijin cetățenilor non-UE pentru integrarea atât la locul de muncă, cât și în noul oraș în care vor locui. Astfel, la cerere putem stabili toate detaliile logistice precum opțiunile de cazare sau transport.

Contactează chiar acum unul dintre consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?