Industrii Recrutare Personal Asiatic

Te ajutăm să angajezi personal calificat din Asia!

Ne putem plia pe nevoile companiei tale și desfășurăm procese de selecție pentru numeroase domenii de activitate.

Recrutăm forță de muncă non-UE pentru industrii precum: HoReCa, alimentară, producție, FMCG, auto, construcții, reciclare, curățenie, asistență și îngrijire, SPA, bone și altele.

Cere ofertă

Realizările Noastre

1200

Candidați asiatici

8

Țări din care recrutăm

15

Agenții partenere

412

Clienți Fericiți

2

Ani de experiență

Află mai multe:

De ce să angajezi personal din Asia?

Lipsa de personal, atât calificat, cât și necalificat, nu afectează un singur domeniu, ci se aplică mai multor industrii.

În ultimii ani, companiile cu specific tehnic sau practic au avut cel mai mult de suferit din cauza deficitului de personal din România.

Tocmai de aceea, echipa Leading Global Recruitment a dezvoltat un serviciu complet de recrutare de personal din Asia.

De-a lungul timpului, am observat faptul că cetățenii asiatici sunt foarte devotați, dornici să lucreze și responsabili, ceea ce îi face candidații potriviți atât pentru industrii precum HoReCa, cât și pentru îngrijire copii sau construcții.

Leading Global Recruitment este o companie care pune accent pe comunicare, onestitate și flexibilitate atât în colaborarea cu angajatorul, cât și în cea cu angajatul. Plecând de la aceste valori, ne dorim să venim cu cele mai bune servicii pentru ambii beneficiari.

Oferim soluții tailor made, personalizate și adaptate nevoii tale de business și selectăm candidații care se potrivesc cel mai bine cererii tale. Păstrăm legătura cu tine pe tot parcursul colaborării pentru statusul procesului de recrutare, obținerea documentelor necesare și integrarea angajatului în țară și la locul de muncă.

Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență în training, consultanță și recrutare în diferite industrii, astfel încât aportul de cunoștințe să fie unul semnificativ, indiferent de nevoile tale.

De ce să lucrezi cu noi?

Află mai multe informații complet gratuit!

Completează formularul și vei fi contactat de unul dintre consultanții noștri.
Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?