Recrutare Muncitori Asia in Industria Agroalimentară

Recrutăm personal din Asia pentru industria alimentară!

Forța de muncă din România este în deficit atunci când vine vorba de anumite industrii, iar acest lucru face ca procesul de recrutare să fie unul anevoios și fără succes. Tocmai de aceea, echipa noastră vine în ajutorul angajatorilor români pentru a găsi candidații asiatici potriviți posturilor existente.

Muncitorii din Asia sunt apreciați pentru joburile din domeniul alimentar datorită atenției, pasiunii și implicării. Astfel dacă firma ta este în căutarea unui brutar, patiser sau cofetar, angajarea unei persoane din Asia poate fi o alegere foarte bună.

De-a lungul timpului am intermediat numeroase angajări și putem spune că am constat cu plăcere faptul că cetățenii non-UE sunt dornici să lucreze, serioși și atenți.

Din ce țări recrutăm

Recrutăm personal calificat pentru industria alimentară din 8 țări din Asia: Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Filipine și Egipt.

Domenii de activitate

Acoperim o gamă largă de industrii: HoReCa, Construcții, Auto, Alimentară, Bone, Producție, Reciclare, Curățenie, Asistență și îngrijire, FMCG, SPA și altele.

Servicii complete

Pe lângă procesul selectiv de recrutare personal, ne ocupăm și de consultanță și asistență în obținerea tuturor avizelor și documentelor necesare.

Află mai multe despre procesul de recrutare muncitori asiatici pentru industria agroalimentară!

De ce să apelezi la serviciile noastre?
Ce ne recomandă?
Cum lucrăm?

Recrutează acum personal asiatic pentru industria agroalimentara!

Apelează la consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?