Recrutare Personal FMCG din Asia

Recrutăm personal din Asia pentru industria FMCG!

Omul sfințește locul și atunci când este vorba despre locul de muncă, de aceea credem cu tărie că este nevoie să ai întotdeauna angajați pregătiți și implicați pentru a avea cele mai bune rezultate în business. Acest lucru este din ce în ce mai greu de realizat, deoarece forța de muncă din țară este tot mai scăzută în anumite industrii. Procesul de recrutare a ajuns să fie unul anevoios și fără succes. Tocmai de aceea, echipa noastră vine în ajutorul tuturor angajatorilor români, oferind sprijinul necesar în recrutarea celor mai potriviți candidați străini pentru posturilor vacante.

Muncitorii din Asia sunt apreciați pentru joburile din domeniul FMCG datorită abilităților dovedite și atenției la detalii. Astfel, dacă firma ta este în căutarea unui lucrător comercial, a unui manipulant marfă, stivuitorist, picker, încărcător-descărcător sau ambalator, angajarea unui muncitor din Asia poate fi o alegere excelentă.

Din ce țări recrutăm

Recrutăm personal calificat pentru industria FMCG din 8 țări din Asia: Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Filipine și Egipt.

Domenii de activitate

Acoperim o gamă largă de industrii: HoReCa, Construcții, Auto, Alimentară, Bone, Producție, Reciclare, Curățenie, Asistență și îngrijire, FMCG, SPA și altele.

Servicii complete

Pe lângă procesul selectiv de recrutare personal, ne ocupăm și de consultanță și asistență în obținerea tuturor avizelor și documentelor necesare.

Află mai multe despre procesul de recrutare personal asiatic in industria FMCG!

De ce să apelezi la serviciile noastre?
Ce ne recomandă?
Cum lucrăm?

Recruteaza acum personal asiatic pentru industria FMCG!

Apelează la consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?