Recrutare Personal Curațenie din Asia

Recrutăm personal din Asia pentru domeniul curățeniei!

Personalul care se ocupă de curățenie sau întreținere este indispensabil atunci când vine vorba despre un hotel, o pensiune sau un restaurant. Din cauza faptului că forța de muncă din România este în deficit, procesul de recrutare este unul anevoios, devenind tot mai greu să angajezi persoane cu experiență, potrivite posturilor vacante. Pentru a rezolva această problemă, echipa noastră vine în ajutorul tuturor angajatorilor români, recrutând personal non-UE.

Muncitorii din Asia sunt cunoscuți în întreaga lume pentru modul exemplar în care își fac treaba în sectorul de curățenie și întreținere. Astfel, dacă ești în căutare de personal întreținere sau muncitori curățenie, cum ar fi menajere sau cameriste, îți recomandăm cu căldură angajarea lucrătorilor din Asia. Experiențele anterioare ne-au dovedit faptul că muncitorii din țările asiatice sunt dornici să lucreze, serioși și foarte atenți la detalii, o abilitate esențială în acest domeniu.

Din ce țări recrutăm

Recrutăm personal calificat pentru domeniul curățeniei din 8 țări din Asia: Nepal, Sri Lanka, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Filipine și Egipt.

Domenii de activitate

Acoperim o gamă largă de industrii: HoReCa, Construcții, Auto, Alimentară, Bone, Producție, Reciclare, Curățenie, Asistență și îngrijire, FMCG, SPA și altele.

Servicii complete

Pe lângă procesul selectiv de recrutare personal, ne ocupăm și de consultanță și asistență în obținerea tuturor avizelor și documentelor necesare.

Află mai multe despre procesul de recrutare personal asiatic pentru curățenie!

De ce să apelezi la serviciile noastre?
Ce ne recomandă?
Cum lucrăm?

Recrutează acum personal asiatic pentru curațenie si menaj!

Apelează la consultanții noștri!

Deschide chatul
Contactează-ne direct pe WhatsApp!
Salutare! Cu ce informații te putem ajuta?